Wellness at Work

Så här fungerar Wellness at Work

Wellness och hälsa för ditt företag

Stärk hälsan på ert företag och motivera era medarbetare till att hitta och bibehålla hälsosamma vanor. Vi kan hjälpa er att öka frisknärvaron genom att erbjuda medarbetarna kunskap, insikter och motivation.

Deltagarna introduceras till vårt program med Points. Vi omvandlar komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. Deltagarna får även tillgång till de inspirerande och motiverande interaktiva redskapen i vår hyllade WW-app. 

Ni väljer om en coach ska komma till er arbetsplats eller om ni föredrar coaching via våra virtuella workshops. Välj det Wellness at Work-koncept som passar er bäst!

Wellness at Work med WW ViktVäktarna

Wellness at Work + Coach

  • En coach kommer till er arbetsplats och inspirerar era medarbetare varje vecka under hela kursen.
  • Alla deltagare börjar med en Wellness Check-in där man vägs diskret (med digital coachning väger man sig på egen hand i förväg), och får coachning kring sina individuella mål varje vecka.
  •  Efter Wellness Check-in är det dags för Workshop som är ett inspirerande möte med olika teman varje vecka. Under coachens ledning inspireras man av gruppen och får tips, idéer och motivation av varandra. Beroende på vad ni väljer hålls workshopen på arbetsplatsen eller virtuellt, och antingen under arbetstid eller i anslutning till arbetsdagen.
  • Medarbetarna får tillgång till vår app där de kan registrera sina hälsosamma val gällande mat och motion och följa sina framsteg.
  • Medarbetarna får tillgång till över 4000 goda recept via app och hemsida.

Så hjälper vårt program med Points till det resultat du vill ha

Att äta mat du gillar är A och O.  När du blir medlem får du berätta för oss vilken mat du gillar så att vi kan skapa din unika plan som ger utrymme för dig att äta maten du älskar samtidigt som du går ner i vikt. 

På WW ViktVäktarna tittar vi på mer än bara matens kalorivärde. Vi omvandlar komplexa näringsvärden till en enkel och lättförståelig siffra. All mat har ett Pointsvärde så att du snabbt kan bedöma ett livsmedel och enkelt kan hålla dig på banan. Och det bästa av allt – vår hyllade WW-app håller koll på allt!

Låter vårt Wellness-koncept intressant?